Zorginstellingen - verzorgingshuis en verpleeghuis

Hier kunt u alle programma’s met prijzen tegelijk downloaden als handige pdf.

 

It's Time To Rock & Roll! 
Rock&Roll liedjes uit de jaren ‘50 en ‘60
Voor verzorgingshuis en verpleeghuis

Een optreden waar de bewoners vrolijk van worden en waardoor ze vanzelf mee gaan swingen!   Het duo Agua Azul (zang en piano) heeft een speciaal programma voor buiten vol bekende Rock&Roll, afgewisseld met swingende liedjes en country&western. We brengen ook mondharmonica’s mee en blazen mee op een grappige kazoo. Een vrolijke noot! (Binnen kan natuurlijk ook.)

Voorbeelden?  Let's twist again,  Hello Mary Loo, Do you wanna dance, Rocking Billy, If I got a hammer, Wie is Loesje, Cookie Blues, Ain't she sweet, Bye bye love, Rock around the Clock, Kom van dat dak af, Maybellene, Johnny B Goode.
We wisselen af met: You are my sunshine, Mr. Sandman, Ik wil een cowboy als man,  My Darling Clementine, enz.
Maak de bewoners vrolijk en boek meteen!

Video bekijken?

Download hier uw flyer met foto's en prijzen.

Een gezellige Indische middag met Tante Melien
Indische muziek voor verzorgingshuis en verpleeghuis

Tante Melien komt bij u in sarong en kabaya een echte Indische middag of avond verzorgen. Vele, bekende liedjes uit de tempo doeloe komen voorbij, zoals Soerabaja, Brandend Zand, Klappermelk met suiker, Terang Bulan, Paradiso en Sarina: dat wordt meezingen!

Tante Melien heeft een Indische achtergrond. Zij vertelt met Indische tongval iets over het Indische leven en draagt ook enkele grappige verhaaltjes voor. Ze wordt prachtig begeleid door pianist Oom Gerard.

In het tweede gedeelte kunnen de bewoners eventueel met ons meedoen, want we delen dan ritme-instrumenten uit: het wordt een vrolijke boel! Met Indische hapjes en drankjes maakt u de Indische middag compleet. Of serveer een Indonesische thema-maaltijd!

Video kijken?

Download hier uw flyer met prijzen.

In the Mood...For Dancing
Dansliedjes uit de jaren '40 en '50, dansmuziek voor verzorgingshuis en verpleeghuis.

Wat is er fijner dan opnieuw als tiener te dansen in de armen van je eerste vriendje...bij de heerlijke klanken van ‘’Begin the Beguine’’...Weer die leuke jive dansen bij liedjes als ‘’In the Mood’’ en ‘’You are my Sunshine’’ van Johnny Cash, en de ritmische cha cha cha bij ’Perhaps, Perhaps, Perhaps’’. Kippenvel...

De foxtrot dansen... en Weense Wals ontbreekt ook niet met het bekende liedje ‘’Que sera, sera’. En laat de bewoners genieten van die vrolijke boogie woogies uit de jaren ‘50 met ‘’Don’t sit under the Apple Tree’’ en ‘’The Boogie woogie Bugle Boy’’ van de Andrew Sisters.

In één sprong zijn de bewoners weer terug in de tijd van de swing met ‘’Pillow Talk’’ en liedjes van Sara Day. En daar staan ze ineens in gedachten weer te rock-‘n-rollen met ‘’Rock around the Clock’’!

Een fantastisch programma!

Agua Azul laat de bewoners genieten van dansliedjes uit de jaren ‘40 en ‘50. Zangeres Maybelline loopt draadloos versterkt tussen de tafeltjes door, zodat de bewoners veel contact met haar hebben. Ze wordt prachtig begeleid door pianist Gerard Vogel.

Interactief
In het laatste gedeelte doen de bewoners heerlijk met ons mee, want we delen dan ritme-instrumenten uit: het wordt een vrolijke boel! Dansen, inhaken, de polonaise lopen, alles is mogelijk.

Download hier uw flyer met prijzen.

 

Hollandse liedjes uit de jaren '60
Hollandse muziek voor verzorgingshuis en verpleeghuis

De bewoners zingen voluit mee!

Heerlijk meezingen met bekende, vrolijke Hollandse liedjes uit de jaren ‘60. De bewoners kennen ze allemaal!

Daarna: Lekker in beweging. Interactief!

De Hollandse 60-jaren middag wordt een vrolijke boel als we afsluiten met het interactieve deel, waarbij de bewoners mee kunnen doen met percussie-instrumenten. We doen dan ritmische liedjes zoals ’Rocking Billy’’ (Ria Valk) en ‘Kom van dat dak af ‘’van Peter Koelewijn! Polonaise lopen en dansen? Natuurlijk!

Optioneel: Engels, maar wel typisch jaren 60: een Beatles Medley!

Tip: Wilt u een hippie-thema? Dan komen we als echte hippies!

Zangeres Maybelline loopt draadloos versterkt door de zaal. Contact leggen met de bewoners vinden we erg belangrijk.

Download hier uw flyer met prijzen.

 

Interactief Mexicaans/Spaans feest!
Latinmuziek voor verzorgingshuis en verpleeghuis

We brengen de echte Mexicaanse en Spaanse muziek bij je in huis. Muziek waar de bewoners vaak óók behoefte aan hebben: eigentijdse muziek naast de ‘’liedjes van vroeger’’.

Bekende liedjes als ‘’Viva Espana’’,  ‘’Amor, amor, amor’’, het beroemde  Mexicaanse ‘’Besame mucho’’ en ’’Vamos a la playa’’. Natuurlijk ontbreekt ‘’La Cucaracha’’ niet, en ‘’La Bamba’’! We maken uitstapjes naar Cuba (’’Guantanamera’’) en zelfs naar Brazilie (’’Brasil’’, ‘’Lambada’’)!

In het laatste gedeelte kunnen de bewoners heerlijk meedoen met sambaballen. Iedereen mag een sombrero op. We hebben Mexicaans/Spaanse kleding aan. Dit is een activiteit waar de bewoners vrolijk van worden en actief. Niet zelden ontstaat er spontaan een polonaise of gaan er bewoners dansen!

Voor in de pauze hebben we een cd met Spaanse muziek. We brengen twee schitterende decoraties mee van dansers en cactussen voor de echte Mexicaanse sfeer. Compleet verzorgd, dat is makkelijk!! (Leuk om hierbij tapas te serveren en een kleurige vruchten-cocktail.)

Video kijken?

Download hier uw flyer met prijzen.

 

Bonjour! Franse chansons
Voor verzorgingshuis en verpleeghuis

Wie kent ze niet, die prachtige Franse chansons: Les Champs-Elysées, La Vie En Rose, Une Belle Histoire, La Chanson de Lara? En ‘’Vous Permettez, Monsieur’’ van Salvatore Adamo? Natuurlijk luisteren de bewoners ook graag naar liedjes van Gilbert Bécaud (Nathalie) en de hit van Johnny Hallyday (Pour moi la Vie Va Commencer). Lekker meeneuriën of -zingen!

Pianist Gerard kan ook een liedje begeleiden met accordeon voor de echte Franse sfeer.
Een welkome afwisseling naast de Hollandse ‘’liedjes van vroeger’’.

Serveert u in de pauze een glas rode wijn met wat Franse kaas en de Franse middag is compleet!

Video kijken?

Download hier uw flyer met prijzen.

 

100% Swing!
De bewoners willen vaak ook eens wat anders dan de Hollandse liedjes. Daarom brengt Agua Azul bekende swingende jazzliedjes uit de jaren ‘30 -’50.
Liedjes zoals ‘’Dream a little dream of me’’, ‘’Cheek to Cheek’’, ‘’I Got Rhythm’’, ‘’Wie is Loesje’’ van de geliefde Ramblers, de vrolijke liedjes ‘’Music, Music, Music’’, ‘’Mr. Sandman’’ en ‘‘’Sing, sing, sing ‘’.

Zangeres Maybelline loopt draadloos versterkt tussen de tafeltjes door, zodat de bewoners veel contact met haar hebben. Samen met pianist Gerard Vogel maakt ze er een feestje van!
In het laatste gedeelte doen de bewoners heerlijk met ons mee, want we delen dan ritme-instrumenten uit: het wordt een vrolijke boel! Natuurlijk doen we dan ‘’Rockin’ Billy’’, want de Rock & Roll is natuurlijk voort-gekomen uit de jazz. Swing!

Je kunt niet stil blijven zitten! Meezingen? Swing & Sing it out!

Download hier uw flyer met prijzen.

 

Kerstprogramma
Voor verzorgingshuis en verpleeghuis

We brengen bekende Amerikaanse Kerstliedjes, Christmas Carols, traditionele Nederlandse Kerstliedjesom om mee te zingen en mooie bijpassende stukken. Maybelline speelt daarbij ook dwarsfluit, melodica en allerlei belletjes en klokjes. Bij de laatste liedjes kunnen de bewoners meedoen met muziek maken! Maybelline heeft daarvoor een groot aantal ritme-instrumenten gemaakt met belletjes.

Download hier uw flyer met prijzen.