Skip to content

100% Swing!

Speciaal programma voor zorginstellingen.

100% Swing met Agua Azul
100% Swing met Agua Azul

Een interactief optreden met Swingende jazzhits

Vaak draaien de optredens om Hollandse liedjes, maar de bewoners willen soms ook eens wat anders. Daarom heeft Agua Azul ervoor gekozen om ook bekende swingende jazzliedjes uit de jaren ‘30 -’50 te brengen.

Met liedjes zoals ‘’Yes sir, that’s my baby’’, ‘’I Got Rhythm’’, en ‘’Wie is Loesje’’ van de geliefde Ramblers, ‘’Don’t fence me ’’, ‘’After you’ve gone’’ en ‘‘’Autumn Leaves ‘’, en ook Nederlandstalige muziek zoals ”Liefde in Rhythm”, ”Daar bij de waterkant”, ”Oh Waterlooplein” en ”Marina”, zullen de bewoners zeker een gezellige en muzikale middag hebben.

De zangeres Maybelline loopt draadloos versterkt tussen de tafeltjes door, zodat de bewoners veel contact met haar hebben. Samen met gitarist John Jacobs maakt ze er een feestje van! Ze speelt zelf af en toe ook op de melodica voor een flitsende improvisatie!

De bewoners doen graag mee!

In het laatste gedeelte van het optreden delen de muzikanten ritme-instrumenten uit aan de bewoners, zodat ook zij kunnen meedoen. Het wordt dan een vrolijke boel!

Natuurlijk worden er dan nummers gespeeld, zoals ”Let’s twist again” en ‘’Do you wanna dance’’. De Rock & Roll is natuurlijk voortgekomen uit de jazz, dus het past goed in het repertoire van dit programma.

Al met al kan niemand stil blijven zitten bij de muziek van Agua Azul. Meezingen en swingen is het devies! De bewoners worden op deze manier op een vrolijke en muzikale manier betrokken bij het optreden.

Het is dan ook mooi om te zien hoe iedereen geniet van de muziek en de gezelligheid. Agua Azul doet er alles aan om de bewoners een onvergetelijke middag te bezorgen en dat lukt ze keer op keer!

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het 100% Swing programma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!