Skip to content

5 mei programma

Speciaal programma voor zorginstellingen.

Bevrijdingsdag met Agua Azul
Bevrijdingsdag met Agua Azul

Bevrijdingsdagrepertoire

Agua Azul heeft voor de bewoners van uw instelling een speciaal programma samengesteld ter gelegenheid van 5 mei. Het programma omvat een selectie van liedjes uit de jaren ’40-’45 en vrolijke nummers uit de jaren ’50.

De bewoners kunnen zich verheugen op heerlijke nummers uit het Andrew Sisters repertoire, zoals “Tico Tico”, “Bei Mir Bist Du Schön”, “Rum and Coca Cola” en “Chattanooga Choochoo”. Daarnaast zullen er swingende liedjes uit die tijd te horen zijn, zoals “Wie is Loesje” en “Mr. Sandman”, “Don’t Fence Me In” en “Don’t Sit Under the Appletree”.

Nederlandstalige oorlogsliedjes als “Als op het Leidseplein de Lichtjes Weer Eens Branden Gaan” en “Liedje van de Watergeus” mogen uiteraard niet ontbreken. Ter afwisseling zal er ook wat Rock & Roll en Doris Day te horen zijn, zoals “Que Sera, Sera”, “Perhaps, Perhaps, Perhaps” en “Mr. Sandman”.

De bewoners zullen niet stilzitten!

Het accent van het programma ligt op swingend, vrolijk en interactief.

Tijdens het laatste gedeelte van de show zullen de artiesten instrumenten uitdelen, wat altijd zorgt voor een feestelijke sfeer en veel beweging. We vieren tenslotte de bevrijding!

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het Bevrijdingsdag programma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!