Skip to content

At last James Last

Speciaal programma voor zorginstellingen.

James Last Repertoire met Agua Azul
James Last Repertoire met Agua Azul

Een greep uit het repertoire van James Last

Geniet samen met uw bewoners van het boeiende muziekprogramma ‘At Last James Last’. Speciaal samengesteld op verzoek van zorginstellingen, biedt dit programma een veelzijdige mix van James Last’s repertoire: van Oud-Hollands tot wereldmuziek en van pop tot latin.

Laat uw bewoners meezingen en meedeinen op de bekende liedjes uit de cd ‘James Last op klompen’, zoals ‘Daar was laatst een meisje loos’, ‘My bonnie’, en ‘You are my sunshine’. Ook The Beatles komen aan bod met het prachtige ‘Norwegian Wood’, terwijl ‘Hava Nagila’ iedereen uitnodigt om mee te klappen.

Met Nederlandse klassiekers zoals ‘Aan de Amsterdamse grachten’ en ‘Het kleine café aan de haven’, en latin hits zoals ‘So Danço Samba’ en ‘Amor, amor, amor’, is er voor elk wat wils. De Andrew Sisters worden ook niet vergeten, met liedjes als ‘Tico Tico’, ‘Rum and Coca Cola’ en ‘Bei mir bist du schein’.

Een interactief optreden!

Zangeres Maybelline brengt de liedjes met enthousiasme en een glimlach en ze kan draadloos versterkt tussen de tafeltjes doorlopen voor optimale interactie met de bewoners. Gitarist John Jacobs zorgt voor prachtige begeleiding.

En in het laatste gedeelte van het programma kunnen uw bewoners meedoen met ritme-instrumenten. Het wordt een vrolijke boel! Mis deze gezellige en afwisselende muziekervaring niet, en beleef samen met uw bewoners ‘At Last James Last’.

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het James Last programma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!