Skip to content

Hollandse liedjes uit de jaren ’60

Speciaal programma voor zorginstellingen.

Een Hollandse middag met Agua Azul
Een Hollandse middag met Agua Azul

De bewoners genieten volop van het meezingen!

Het is fantastisch om te zien hoe de bewoners vol enthousiasme meezingen met bekende en vrolijke Hollandse liedjes uit de jaren ’60. Stuk voor stuk kennen ze de nummers en de sfeer zit er goed in!

Voorbeelden? Oh Waterlooplein, Een muis in de molen, Peter ik ben verliefd, Sophietje, Daar bij de waterkant, Och was ik maar en Rocking Billy.

Maar dat is nog niet alles, want we gaan ook lekker in beweging tijdens deze middag vol Hollandse 60-jaren muziek.

Iedereen speelt maar al te graag mee…

Het interactieve deel is een feestje op zich, waarbij de bewoners kunnen meedoen met percussie-instrumenten. Samen spelen we ritmische liedjes als ‘Rocking Billy’ van Ria Valk en ‘Kom van dat dak af’ van Peter Koelewijn. En als er gedanst moet worden of er een polonaise ontstaat, dan doen we dat gewoon!

Uiteraard mogen ook de hits van The Beatles niet ontbreken Engels, maar wel typisch jaren ’60 (optie). Deze muziek zorgt voor een extra nostalgisch gevoel en brengt de bewoners terug naar die tijd.

Zangeres Maybelline loopt draadloos versterkt door de zaal om contact te maken met de bewoners. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich betrokken voelt en volop kan genieten van deze onvergetelijke middag vol Hollandse muziek.

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het Hollandse Jaren 60 programma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!