Skip to content

In the mood for dancing!

Speciaal programma voor zorginstellingen.

In the mood for dancing met Agua Azul
In the mood for dancing met Agua Azul

Dansliedjes uit de jaren ’40 en ’50

Stelt u zich eens voor: herbeleef als tiener die heerlijke momenten van dansen in de armen van uw eerste vriendje of vriendinnetje, op de klanken van legendarische nummers als “In the mood”, “You are my Sunshine” van Johnny Cash en “Let’s twist again”. Het bezorgt u kippenvel!

Dans de foxtrot en Weense Wals op het bekende nummer “Que sera, sera” en laat de bewoners genieten van vrolijke boogie woogie-nummers uit de jaren ’50 zoals “Don’t sit under the Apple Tree” en “Bei mir bist du schön” van de Andrew Sisters.

Beleef de jaren van de swing opnieuw met Nederlandse liedjes als “Liefde in rhythm” en “Wie is Loesje”, en waan uzelf terug in de tijd terwijl u rock-‘n-rollt op “Ain’t she sweet”. En dat is nog niet alles: de Calypso, Quickstep, Charleston… er is voor elk wat wils!

Mobiel en interactief

Zangeres Maybelline loopt draadloos versterkt tussen de tafeltjes door, waardoor de bewoners veel interactie met haar kunnen hebben. Ze wordt prachtig begeleid door gitarist John Jacobs.

En alsof dat nog niet genoeg is, is het laatste gedeelte van het programma interactief: bewoners kunnen meedoen met ritme-instrumenten en samen dansen, inhaken en de polonaise lopen. Het wordt gegarandeerd een vrolijke boel!

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het In the mood for Dancing programma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!