Skip to content

Indische middag met Tante Melien

Speciaal programma voor zorginstellingen.

Een Indische middag met Agua Azul
Een Indische middag met Agua Azul

Iedereen zingt meteen mee!

Tante Melien en Oom John bieden u een gezellige Indische middag vol muziek, geschikt voor zowel verzorgingshuizen als verpleeghuizen.

Gehuld in een sarong en kabaya brengen zij de sfeer van tempo doeloe terug met bekende klassiekers zoals Soerabaja, Brandend Zand en Klappermelk met suiker. Maar ook Terang Bulan, Paradiso en Sarina komen voorbij: gegarandeerd meezingen voor iedereen, ongeacht of u Indisch bent of niet!

Een interactief optreden

Met haar Indische achtergrond vertelt Tante Melien in een charmante Indische tongval over de Indische liedjes. Gitarist John Jacobs begeleidt haar prachtig op de gitaar. In het tweede gedeelte van de middag kunnen de bewoners heerlijk meedoen door het bespelen van ritme-instrumenten. Een vrolijke boel gegarandeerd!

Maak de Indische middag compleet met heerlijke Indische hapjes en drankjes of serveer een Indonesische themamaaltijd.

Tante Melien en Oom John zorgen voor een onvergetelijke middag die nog lang zal blijven nagalmen. We brengen gratis drie schitterend waaiers mee!

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het Indische programma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!