Skip to content

Kerstconcert

Speciaal programma voor zorginstellingen.

Kerstprogramma met Agua Azul
Kerstprogramma met Agua Azul

Gezellig om de kerstboom

Met de feestdagen in aantocht is het weer tijd om ons te omringen met de warmte en gezelligheid van Kerstmis. Een belangrijk onderdeel van deze periode zijn de Kerstliedjes die we allemaal kennen en graag meezingen. Of je nu geniet van de traditionele Nederlandse liedjes of de bekende Amerikaanse Christmas Carols, er is voor elk wat wils.

Daarom hebben wij een bijzondere muzikale ervaring voorbereid die zowel de bekende als de minder bekende kerstliederen omvat. Maybelline zal samen met gitarist John Jacob de bewoners begeleiden op een reis door de magische wereld van Kerstmis met betoverende Kerst muziek. Af en toe laten we ook bekende bijpassende liedjes horen, zoals van Doris Day, Jules de Korte en Teddy Scholten.

Als u wilt delen we drie teksten uit van bekende Hollandse Kerstliedjes, zodat de bewoners kunnen meezingen. Deze liedjes zullen zeker voor herkenning zorgen en zorgen voor een gezellige sfeer, waarbij de bewoners zich samen zullen voelen.

Een sfeervol optreden

Maybelline voegt ook andere instrumenten toe aan haar optreden om een ​​unieke en sfeervolle sound te creëren. Zo zal ze bijvoorbeeld de dwarsfluit en de melodica bespelen en verschillende soorten belletjes en klokjes gebruiken om de muziek te verrijken.

Maar dat is nog niet alles! Bij de laatste liedjes worden de bewoners uitgenodigd om mee te doen met het maken van muziek. Hiervoor heeft Maybelline een grote collectie ritme-instrumenten met belletjes samengesteld, waarmee de bewoners hun eigen geluiden kunnen creëren en kunnen bijdragen aan de muzikale beleving.

Met deze prachtige muzikale ervaring kunnen we allemaal genieten van de magie van Kerstmis en onze harten vullen met warmte en liefde. We kijken er naar uit om samen te zingen en muziek te maken en zo de feestdagen op een bijzondere manier te vieren.

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het Kerstprogramma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!