Skip to content

Koningsdag – Oranje boven!

Speciaal programma voor zorginstellingen.

Koningsdag met Agua Azul
Koningsdag met Agua Azul

De bekende klassiekers

De bewoners zijn dol op het meezingen met vrolijke Hollandse liedjes, waaronder favorieten zoals “Carolientje”, “Och was ik maar”, “Het kleine café aan de haven”, “Aan de Amsterdamse grachten” en “Oh Waterlooplein”.

Maar we gaan verder dan alleen deze  hits – ook swingende jazzy nummers, zoals “Rockin’ Billy”, “Wie is Loesje” en “Kom van dat dak af” zijn van de partij. En we kunnen het iconische nummer “Liefde in Rhythm” niet vergeten, dat tijdens de jaren ’40 op Radio Oranje te horen was.

Maar dan wordt het tijd om in beweging te komen en samen te feesten!

Ons interactieve deel zal ervoor zorgen dat Koningsdag echt een knalfuif wordt, waarbij de bewoners kunnen meedoen met percussie-instrumenten. We zullen vrolijke, ritmische liedjes spelen zoals “Daar bij de Waterkant”, en uiteraard zingen we samen “Oranje boven”!

Zangeres Maybelline wordt begeleid door de  gitarist John Jacobs. Ze zal draadloos versterkt door de zaal lopen, zodat iedereen kan meedoen met het feest.

En wie weet, misschien eindigen we wel in een polonaise! Want het contact leggen met de bewoners staat voor ons voorop – we willen dat deze dag onvergetelijk wordt voor iedereen.

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het Koningsdagprogramma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!