Skip to content

Interactief Mexicaans & Spaans feest!

Speciaal programma voor zorginstellingen.

Een Mexicaanse middag met Agua Azul
Een Mexicaanse middag met Agua Azul

Latinmuziek voor verzorgingshuis en verpleeghuis.

Wij brengen de authentieke Mexicaanse en Spaanse muziek bij je thuis, waarbij we niet alleen de klassiekers, maar ook eigentijdse nummers spelen.

Onze playlist bevat bekende hits zoals “Viva Espana”, “Amor, amor, amor”, het beroemde Mexicaanse nummer “Besame mucho” en “Vamos a la playa”. Natuurlijk ontbreken “La Cucaracha” en “La Bamba” niet. Bovendien maken we uitstapjes naar Cuba met “Guantanamera” en zelfs naar Brazilië!

Interactief

Tijdens het laatste gedeelte van onze show kunnen bewoners heerlijk meedoen met sambaballen. Iedereen kan een sombrero (optie) opzetten en we dragen Mexicaanse/Spaanse kleding om de sfeer compleet te maken. Dit is een activiteit waarbij de bewoners vrolijk worden en actief meedoen. Het is niet zelden dat er spontaan een polonaise ontstaat of dat bewoners beginnen te dansen!

We brengen twee schitterende decoraties mee van dansers en cactussen om de echte Mexicaanse sfeer te creëren (optie). Wij kunnen voor alles zorgen, dat is gemakkelijk! Het is leuk om hierbij tapas te serveren en een kleurige vruchten-cocktail te bereiden! Of serveer een Mexicaanse of Spaanse maaltijd.

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het Mexicaanse programma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!