Skip to content

Muzikale Mix

Speciaal programma voor zorginstellingen.

James Last Repertoire met Agua Azul
Recensies Bossa Nova Agua Azul

De meest geliefde liedjes

Kiezen uit onze programma’s moeilijk ? Ontdek de magie van muziek met ons fantastische programma: „Muzikale Mix”! 

We hebben de meest geliefde liedjes uit al onze muziekprogramma’s genomen, zodat u niet hoeft te kiezen ;). Ons motto is “Voor elk wat wils” en dat is precies wat we bieden. Laat je betoveren door de kracht van muziek met de ultieme “Muzikale Mix” van Agua Azul!

Een greep uit de liedjes

“Les Champs Elysees” uit Frankrijk, Rock ’n Roll klassiekers zoals “Let’s twist again” en”Bye bye love”, swingende jazznummers zoals “Wie is Loesje“ en een opzwepende Braziliaanse samba.

We brengen natuurlijk veel bekende Nederlandse liedjes zoals “In een rijtuigje” en “Muis in de molen”, “Brandend zand” en “Sarina”.

Uit het Countryprogramma kozen we “Rocking Billy ”(Nederlands!) en ”Jambalaya” en de wals “Que sera, sera”  mag ook niet ontbreken.

Men kan meeklappen met “Hava Nagila”  en we sluiten interactief af met sambaballen bij o.a. “La Bamba” en “La Cucaracha”.

Vrolijk en levendig!

En natuurlijk loopt Maybelline weer met een stralende glimlach door de zaal, zodat er veel persoonlijk contact is. En met de sambaballen ontstaat een vrolijke en levendige sfeer. Met elkaar genieten!

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het Muzikale Mix programma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!