Skip to content

Valentijnsdag

Speciaal programma voor zorginstellingen.

Valentijnsdag met Agua Azul
Valentijnsdag met Agua Azul

Tijd voor romantiek!

Valentijnsdag is een dag waarop de liefde centraal staat. Het is de dag waarop we onze geliefden laten weten hoeveel we van hen houden en hoe belangrijk ze voor ons zijn. En wat is er nu romantischer dan het zingen van liefdesliedjes?

Gelukkig hebben we een enorm repertoire van liefdesliedjes waar we uit kunnen kiezen. Of je nu van Hollands, Frans, Spaans of Engels houdt, er is altijd wel een nummer dat past bij deze dag.

Zo hebben we bijvoorbeeld bekende Nederlandse liefdesliedjes zoals “Een beetje” van Teddy Scholten, “Peter” van Lenny Kuhr, “Sophietje” van Johnny Lion en “Paradiso” van Anneke Grönloh. Maar ook Franse nummers zoals “La chanson des deux amants” van Jacques Brel, “Pour un flirt” van Michel Delpech en “L’amour est blue” van Paul Mauriat.

En wat te denken van Spaanse nummers als “Amor, amor, amor” van Julio Iglesias, “Cielito lindo”en “Besame mucho”? Of Engelstalige nummers zoals “Ain’t she sweet” van The Beatles en “Lullaby of birdland” van Ella Fitzgerald?

Of je nu kiest voor een romantisch Nederlands liedje of een passievol Spaans nummer, met onze liefdesliedjes zorg je gegarandeerd voor een romantische sfeer op Valentijnsdag. Dus zing mee met jouw favoriete nummer.

Flyer & boeken

Download hier de flyer met alle informatie voor het Valentijnsdagprogramma (en alle andere speciale programma’s die wij voor zorginstellingen aanbieden).

Wilt u meer informatie of ons direct aanvragen? Stuur snel een mailtje met het formulier hieronder.

Email formulier

Liever een grotere band of solist?

Of ander vermaak zoals een vuurshow, goochelaar of walking act?
Wij hebben een artiestenbureau met meer dan 200 muzikanten en Show Acts!